Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby stracić
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są również tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale wtedy, gdy
pochłaniamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz można jeść w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają bardzo
dużo cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są bardzo dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie musi skonsumować
każda pani, aby
świetnie
strawić oraz poprawić własny metabolizm.
Smakowite jadło
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
przygotować racjonalne odchudzanie.

 tabletki odchudzające na amfetaminie

lipo-c tabletki na odchudzanie